fbpx

Academy

De Meneer Megens Academy is dé plek om je voor te bereiden op je toets voor Verpleegkundig Rekenen!

Eindelijk een e-learning waar alles bij elkaar staat over Verpleegkundig Rekenen, met uitleg van dé specialist van Nederland: Meneer Megens.

Bekijk de nieuwe video’s, oefen eindeloos met 750 toetsvragen en maak gebruik van de handige stappenplannen per onderwerp. Jij gaat die toets halen, door te oefenen op het moment dat het jou uitkomt, daar kun je op rekenen!

 

Voor Wie Is De Academy?

Of je nu student op het mbo of hbo bent. Of je nu die (toekomstige) zorgprofessional bent die vaak of zelden dingen moet uitrekenen in zijn dagelijkse werkzaamheden. Het hebben van een goede rekenvaardigheid is voor eenieder van belang. Maar voor de één gaat dit nu eenmaal gemakkelijker dan voor de ander…

Geen zorgen, ik help je graag verder!

Al 10 jaar help ik vele mensen om succesvol te slagen voor hun toetsen. Eerst alleen op school maar vanaf 2013 ook online met mijn video’s op het YouTube-kanaal Meneer Megens. In 2019 ben ik uitgeroepen tot Leraar van het Jaar.

De Meneer Megens Academy heeft een database met 750 vragen en deze wordt maandelijks aangevuld met extra vragen. Zo kan je eindeloos blijven oefenen.

Dus of je nu alleen even alles wilt opfrissen of grondig wilt oefenen, de Meneer Megens Academy is daar de juiste plek voor. Kies het moment dat het jou uitkomt, om je voor te bereiden en te slagen voor je toetsen van Verpleegkundig Rekenen. Daar kun je op rekenen!

Trakteer jij Meneer Megens?

De website van Meneer Megens is gratis toegankelijk, ondanks al het werk wat erin is gestopt. 

Wil je hem toch bedanken voor alle hulp? Dan kan je hem trakteren! Zoals je misschien wel weet is hij gek op appelkruimelvlaai. Je kunt kiezen voor:

  • ¼ appelkruimelvlaai           (2,50 euro)
  • ½ appelkruimelvlaai           (5,00 euro)
  • Hele appelkruimelvlaai      (10,00 euro)

Bedrag