fbpx

Proeftoetsen

Welkom

Welkom op de pagina over het onderwerp Proeftoetsen van het onderdeel Verpleegkundig Rekenen. Op deze pagina vind je een aantal video’s met hierin verschillende proeftoetsen. Je kunt de (verschillende) video’s bekijken om zo meer tips en trucs te krijgen over hoe je zo’n proeftoets kunt maken. In elke video geeft Meneer Megens je eerst uitleg over het onderwerp en behandeld hij verschillende opdrachten.

Uitleg

Ook zijn op deze pagina gratis (proef)toetsen oftewel oefentoetsen te downloaden voor Verpleegkundig of Medisch Rekenen te vinden. Je kan zo op verschillende manieren oefenen met het onder de knie krijgen van dit onderdeel. Zo kan je de toets downloaden en nakijken met het antwoordmodel wat bij aan het einde is toegevoegd. Je kunt natuurlijk ook eerst de video kijken en het daarna zelf proberen met een tweede versie van de toets. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Bij vragen, neem gerust contact met me op.

Extra:

 

Waar kan ik nog meer oefenen?

Alles op deze website van Meneer Megens is gratis te gebruiken. Wil je meer onderwerpen oefenen op deze website, bekijk dan deze link. Mocht je je rekenvaardigheid echt verder willen gaan verbeteren, dan kan je hiervoor terecht in de Academy van Meneer Megens. In deze handige e-learning kon je onbeperkt oefenen met nieuwe opdrachten. Bij elke vraag zie je direct of je antwoord goed of fout is. Ook vind je er nieuwe video’s, proeftoetsen en handige stappenplannen. Bij afronding van de e-learning ontvang je naast het Meneer Megens Certificaat ook 5 scholingspunten voor het kwaliteitsregister van de V&VN. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje via deze link of vraag via deze link vraag je gratis een demo-account aan.

Video’s

Proeftoets 1. Deel 1. Met de onderwerpen: zuurstof toedienen/gassen, druppelsnelheden van infusie en transfusie en de perfusor/spuitpomp.

Proeftoets 1. Deel 2.  Met de onderwerpen: vochtbalans, vaste en vloeibare medicatie oplossen en injecteren en verdunnen.

Proeftoets 2.

Proeftoets 3.

Proeftoets Medisch Rekenen Deel 1

Proeftoets Medisch Rekenen Deel 2

TOP Proeftoets

Trakteer jij Meneer Megens?

De website van Meneer Megens is gratis toegankelijk, ondanks al het werk wat erin is gestopt. 

Wil je hem toch bedanken voor alle hulp? Dan kan je hem trakteren! Zoals je misschien wel weet is hij gek op appelkruimelvlaai. Je kunt kiezen voor:

  • ¼ appelkruimelvlaai           (2,50 euro)
  • ½ appelkruimelvlaai           (5,00 euro)
  • Hele appelkruimelvlaai      (10,00 euro)

Bedrag